Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αντί Για Βενζίνη, Κάψτε Νερό HHO

Μπορεί να νερό να γίνει καύσιμο για ένα αυτοκίνητο? Εννοώ είναι αλήθεια? Η απάντηση είναι ΝΑΙ !Μπορεί ένα αυτοκίνητο να καίει νερό. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα : Τα αυτοκίνητα που θα καίνε 100% νερό θα περάσουν δεκάδες χρόνια για να παραχθούν σε μαζική κλίμακα. Η τωρινή διαθέσιμη μέθοδος χρησιμοποιεί ακόμη βενζίνη η πετρέλαιο. Το νερό είναι συμπλήρωμα που αυξάνει δραματικά την αυτονομία. Χρησιμοποιείται λίγο ρεύμα από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας για να διαχωρίσετε το νερό σε ένα αέριο που ονομάζεται ΗΗΟ. Το ΗΗΟ σημαίνει δύο μέρη Υδρογόνου και ένα μέρος Οξυγόνου. Το ΗΗΟ ονομάζεται αέριο Yull Brown. Είναι ένα αέριο που η φλόγα του δεν καίει το χέρι σας και ταυτόχρονα λειώνει τον χαλκό και το τιτάνιο σαν κερί!
Με αυτήν την τεχνολογία κινούνται ήδη πολλά αυτοκίνητα. Το αέριο ΗΗΟ είναι τρείς φορές πιο δυνατό από την βενζίνη.


Δείτε τι έγραφε ο Ιούλιος Βέρν το 1874 για το νερό ως καύσιμο!  «Yes, my friends, I believe that water will one day be employed as fuel, that hydrogen and oxygen which constitute it, used singly or together, will furnish an inexhaustible source of heat and light, of an intensity of which coal is not capable. «(Jules Vernes, 1874, The Mysterious Island, chapter 11)
Υπάρχει μια διαδικασία που δεν είναι γνωστή στον νόμο για τις πατέντες στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί το δικαίωμα κάθε νέα πατέντα που φτάνει στο γραφείο να την χαρακτηρίσει «απόρρητη» κάτω από το κάλυμμα της Εθνικής Ασφάλειας. Οι απόρρητες πατέντες φυσικά δεν βγαίνουν στις αναζητήσεις! Πολλές από τις πατέντες ΗΗΟ είναι αυτής της κατηγορίας. Πολλοί εφευρέτες που κατέθεσαν πατέντες για ΗΗΟ τους είπαν να το «ξεχάσουν», τους διέταξαν να πάψουν να εργάζονται με αυτό το θέμα και να μην το ξανά-αναφέρουν ποτέ. Οι συσκευές και τα εργαλεία τους κατασχέθηκαν. Γιατί άραγε;
2
Οι ελάχιστες συσκευές που κυκλοφορούν νόμιμα εκτός εξαιρέσεων, παράγουν μεν ΗΗΟ αλλά κρατάνε και χρησιμοποιούν μόνο το Υδρογόνο!!! Αυτό είναι επιθυμητό γιατί μας πηγαίνουν στα Fuel Cells με Υδρογόνο. Την επίσημη τεχνολογία του μέλλοντος. Όπου πάλι θα εξαρτόμαστε από τις ίδιες εταιρείες!
Αυτό δεν συνέβη μόνο στην Αμερική αλλά μέχρι την Αυστραλία. Στο παρελθόν, υπήρξαν πολλές αναφορές για απειλές κατά της ζωής, διαρρήξεις και κλοπές και φωτιές στα εργαστήρια. Επίσης πολλοί «περίεργοι» θάνατοι των ερευνητών. Όταν κάνει κάποιος μια εφεύρεση που χτυπά την δύναμη των καρτέλ και τον συνεχιζόμενο πλούτο τους, είναι το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στον κόσμο!
Σας παρουσιάζω εδώ ένα σύστημα νόμιμο με ΗΗΟ , που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε της  http://www.magnumtuning.com HHO – water4gas Hydrogen Generators * EFIE Adjusters.
Χρησιμοποιεί υδρόλυση και νερό βρύσης για να γλυτώσετε λεφτά από τα καύσιμα. Δουλεύει με βενζινοκίνητες και ντιζελοκίνητες μηχανές. Απαιτεί μόνο ελάχιστο νερό από ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ με λίγη Baking Soda ως καταλύτη, για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα οδήγηση χαμηλού κόστους. Οι μηχανές εσωτερικής καύσεως εργάζονται με ένα συνδυασμό καυσίμου και αέρα για να διαμορφώσουν ένα καύσιμο μίγμα. Η διαδικασία αυτή είναι χαμηλής αποδόσεως. Το 75% η καλύτερα τα ¾ της ισχύος του καυσίμου χάνεται γιατί μετατρέπεται σε θερμότητα. Το σύστημα HHO water4gas αντικαθιστά το καύσιμο με αέριο υδρογόνου στην μηχανή σας. Το υδρογόνο καίγεται καλύτερα με τον αέρα, οπότε αυξάνει τα χιλιόμετρα που κάνετε με ένα λίτρο βενζίνη.
Συντήρηση απαιτείται κάθε 2 η 24 εβδομάδες ανάλογα με την χρήση. Δηλαδή λύνεται τις πλάκες του Hypercell HHO Generator και τις καθαρίζετε! Διάρκεια ζωής τουλάχιστον 4 χρόνια, η τιμή του είναι $249.99 .
Το πλήρες σύστημα τηςhttp://www.magnumtuning.com στοιχίζει 899.99 δολάρια, και είναι εξειδικευμένο για κάθε αυτοκίνητο. Η εγκατάσταση από τον τεχνικό γίνεται σε μια ώρα. Είναι πλήρως συναρμολογημένο και με τα καλώδια. Αποτελείται από πολλά εξαρτήματα, και είναι όλα απαραίτητα. Επιτυγχάνει οικονομία 45% όπως υποστηρίζει η εταιρεία.
Σημείωση : Εάν κάποιος καταλαβαίνει περισσότερα μπορεί να αυξήσει την οικονομία σε 90% η και 100% με μια επιπλέον μετατροπή, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Είναι εύκολο αρκεί κάποιος να είναι έξυπνος και να ασχολείται με τις μηχανές εσωτερικής καύσεως των αυτοκινήτων. Η εταιρεία υπόκειται φυσικά στην Αμερικανική νομοθεσία και είναι αδύνατον να ισχυρισθεί μεγαλύτερο ποσοστό!
Πλεονεκτήματα : Μεγάλη οικονομία 27-45% ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.
3
Μια μονάδα Hypercell HHO Generator παράγει 70 λίτρα/ώρα, χαμηλή κατανάλωση 20 Αμπέρ. Οι πλάκες του Hypercell HHO Generator είναι φτιαγμένες από TITANIUM STAINLESS STEEL. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος 2 μονάδες (η 3 με 4 αν πρόκειται για φορτηγό η μηχανή εσωλέμβια μεγάλης ισχύος για σκάφος) , διατίθενται τα σχετικά σωληνάκια κλπ και υπάρχουν μοντέλα για 24 volt!!! Φυσικά προτείνω την πλακέτα HHO Pulse Width Modulator των 100 Amps για την υδρόλυση και όχι απ ευθείας σύνδεση με την μπαταρία !
Σταθερή λειτουργία χάρις στο ότι η κυκλοφορία του ΗΗΟ ελέγχεται με θερμοστάτη.
Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακος από τα πιστόνια και την εξάτμιση.
Μειώνει πολύ τα καυσαέρια.
Αυξάνει την ιπποδύναμη έως 15%.
Μειώνει την θερμοκρασία της μηχανής.
Το kit δεν επιδρά αρνητικά στην διάρκεια ζωής της μηχανής.
Ήσυχη λειτουργία της μηχανής.
4
Θα τα βρείτε όλα εδώ http://www.magnumtuning.com/en/subcategorylist/car_truck_suv_ecu_performance_chips_fuel_savers_water4gas/hho-water4gas_hydrogen_generators_efie_adjusters
Αρκεί να ξέρει κανείς ικανοποιητικά Αγγλικά και την τεχνική ορολογία των αυτοκινήτων!
Φυσικά δεν έχω καμιά οικονομική σχέση με την εταιρεία. Το λέω για τους «πονηρούς» !
Και μην ξεχάσετε τα αντίστοιχα μπουζί ! Σε όσους τολμηρούς το δοκιμάσουν εύχομαι καλή επιτυχία !
Το επόμενο άρθρο θα αφορά τα … Γκαζοζέν στην μοντέρνα τους μορφή, ήρθε άλλωστε ο … καιρός !
5
6
car_water4gas_kit


Ασφάλεια και Οικονομία 50% στην Βενζίνη με Αναλώσιμα
Για τα αυτοκίνητα σας μιλώ. Είναι δυνατόν δίνοντας προσοχή, μόνο στα αναλώσιμα να έχει κανείς οικονομία 50% ? Και όμως ΝΑΙ είναι δυνατόν. Όλα αυτά που αναφέρω σε αυτό το άρθρο τα  χρησιμοποιώ περίπου, από το 1980, μέχρι σήμερα και η μείωση στην κατανάλωση της βενζίνης, μου δίνει την δυνατότητα να μην σκέφτομαι το κόστος της, όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο μου. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή, αρκεί να γνωρίζει κανείς το πώς δουλεύουν οι μηχανές εσωτερικής καύσεως. Έτσι σκέφθηκα τον συνδυασμό, που μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει πάντα με επιτυχία σε αυτοκίνητα φίλων και δικά μου.
Πώς να βρείτε τι ξέρει το Facebook για εσάς
Εξασφάλισε αυτά τα έγγραφα, που αποτελούν προσωπικά του δεδομένα, χρησιμοποιώντας μια Ευρωπαϊκή Οδηγία, που απαιτεί από Νομικά Πρόσωπα (εταιρίες) που κατέχουν στοιχεία για ιδιώτες να τα παραδίδουν σε αυτούς, όταν τους ζητηθεί. Αφού ο κος Schrems έκανε μια αίτηση, το Facebook του έστειλε ένα CD με τα προσωπικά του στοιχεία στο Facebook. Κατόπιν αυτού κατέθεσε 22 μηνύσεις, εναντίον του Facebook και στην Ιρλανδική αρχή “Data Protection Commissioner”. Αυτό το έκανε γιατί σύμφωνα με το Facebook, οι Ευρωπαίοι χρήστες υπάγονται στο Ιρλανδικό υποκατάστημα του. Οι μηνύσεις τις οποίες ο κος Schrems άρχισε να καταθέτει από τον Αύγουστο, αφορούν τις παρακάτω παρανομίες, τις οποίες διαπράττει το Facebook.
Ασφάλεια και Συντήρηση Υπολογιστών Χωρίς Κόστος
Αυτό το άρθρο είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το παλιό που είχα δημοσιεύσει. Με τα συνεχή κρούσματα δικτυακών επιθέσεων, Worms, Trojan Horses κλπ, αποφάσισα να γράψω ένα στοιχειώδη οδηγό ασφάλειας και συντηρήσεως υπολογιστών για όσους χρησιμοποιούν τα καταραμένα Windows.
tο blog or not to blog ?
Από την άλλη η “Χρυσή Ευκαιρία” έγινε ένας τόμος και πάντα υπάρχουν αγγελίες και θέσεις για πωλήσεις, και σχετικές με την ορθή χρήση του Ιντερνετ, αλλά ποιός κάθετε να ασχοληθεί τώρα, όταν οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν, τι είναι, ή ποιό είναι, το προϊόν τους ?
Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες εκεί έξω που δεν ακολουθούν το business plan.. arpaxti, αντιθέτως παρακολουθούν τις νέες εξελίξεις τις χρησιμοποιούν και θέλουν να βελτιώνονται. Κάνουν σκέψεις του στυλ: Είναι καλό για μια εταιρία η έναν ελεύθερο επαγγελματία να έχει blog? Τι στο καλό νέο “φρούτο” είναι αυτό? Γιατί το χρειάζομαι”? Το χρειάζομαι? Αυτό το post είναι γι αυτούς.
Αγανακτισμένοι Σχιζο-φρενείς
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά ελπίζω πως δεν θα καταντήσεις έτσι. Είναι Σχιζοφρένεια οι άνθρωποι να ‘’θέλουν’’ να αλλάξουν τα πάντα μέσα σε μια νύχτα, να αλλάξουν τον κόσμο κατά προτίμηση και κατά προτεραιότητα γιατί ο εαυτός τους φυσικά είναι τέλειος, κάτι μικροδιορθώσεις, χρειάζεται που δεν τις λες και αλλαγές. Αλλά ΑΣΕ τον Εαυτό τώρα, εδώ μιλάμε για να αλλάξουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, τον κόσμο και ειδικότερα, το κοινωνικό  και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Διάβασε ακόμη κι άλλα άρθρα σχετικά με την επιτυχημένη εργασία
1.2
Ένα επιτυχημένο Website!
To click or not … ιδού η απορία! Προσπαθώντας να εξερευνήσουμε ποια είναι τα μυστικά συστικά ενός πετυχημένου website, επισκφτήκαμε μερικά από τα ποιο πετυχημένα websites στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως σύμφωνα με τις μεγαλύτερες εταιρίες επισκεψιμότητας (alexa, statbrain κτλ). Ξεκινάμε, λοιπόν, και παραθέτουμε 6 μυστικά που γνώριζαν ή ανακάλυψαν μερικοί ιδιοκτήτες επιτυχημένων ιστοσελίδων.
Λειτουργικότητα και ευελιξία στην πλοήγηση. Ο εν δυνάμει πελάτης σας πρέπει να βρίσκει αυτό που τον ενδιαφέρει με όσο το δυνατόν λιγότερα ‘clicks, δηλαδή να μην χάνεται σε κυκεώνα πληροφοριών και υπό υπό κατηγοριών.Γρήγορη ανεύρεση των πληροφοριών ή προϊόντων χωρίς την αναμονή να «κατέβει» η ιστοσελίδα και χωρίς περιττά flash που απλώς ζαλίζουν τον χρήστη.
free lancer Α’
Περιζήτητοι εργαζόμενοι είναι οι Freelancer σε όλο τον κόσμο και δικτυώνονται και εργάζονται χωρίς να τους αγγίζει καμιά τεχνητή κρίση, μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα και λοιπές ανοησίες. Αυτό είναι το μέλλον των ελεύθερων ανθρώπων, το λέει και η λέξη, Ελεύθερος Επαγγελματίας ή στον αντίποδα, υπάλληλος – δούλος- δουλειά- δουλεία…  Ο Υπάλληλος δεν είναι επαγγελματίας, επομένως και οι απολαβές του, οικονομικές, κοινωνικές, ποιότητας ζωής, δεν μπορεί αν είναι αυτές ενός Ελεύθερου Επαγγελματία.
Αν λοιπόν έχεις συνηθίσει να εργάζεσαι μόνο με το καθεστώς της πλήρους απασχόλησης ίσως είναι η κατάλληλη εποχή να ψάξεις, να αρχίσεις, να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να γίνεις πιο ευέλικτος.Αντί να κατεβαίνεις στις πλατείες αγανακτισμένος ή να γκρινιάζεις στις καφετέριες πως είσαι άνεργος δυο χρόνια τώρα και φταίει η κυβέρνηση, ο υπουργός, η κρίση, η μαμά σου, η, ο πρώην σου που είναι γνωστό ρεμάλι, που δεν πήρες πολύ αγάπη μωρό, που δεν.. ή που… και αν θα … και … και… όλες αυτές τις αστείες δικαιολογίες των αποτυχημένων.
Το Savoir Vivre των e-mails
Μέσα στο Διαδίκτυο είστε αυτά που πληκτρολογείτε στον υπολογιστή σας. Τα μηνύματα που στέλνετε είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα σας γνωρίσει το 100%των ανθρώπων που συνομιλείτε. Η χρήση του διαδικτύου είναι συναρπαστική, εντάξει το ξέρω και συμφωνώ μαζί σας. Ακόμη να ξέρετε ότι προσφέρει, πάρα πολλούς τρόπους να γίνετε για άλλη μια φορά ρεζίλι των σκυλιών (θεός φυλάξει)!
Εγώ θα κάνω το καθήκον μου και θα σας δώσω μερικές συμβουλές πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να πουλήσετε μούρη σαν έμπειροι και πολύ εξπέρ σέρφερ. Αυτά που θα σας πω δεν απέχουν πολύ από τους κανόνες του σαβουάρ-βιρβ που υπάρχουν και για την κλασική αλληλογραφία ( ξέρετε εκείνη με τον φάκελο και το γραμματόσημο απ έξω ), λίγο πολύ είναι οι ίδιοι κανόνες συμπεριφοράς.
Επικίνδυνα προγράμματα πίσω από το Google Plus
Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η τάση για υπερβολική ανταλλαγή πληροφοριών συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία. Αν σκεφτούμε ότι το Google Plus είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχει ήδη τραβήξει την προσοχή των εγκληματιών του κυβερνοχώρου. Για την ακρίβεια, η Kaspersky Lab ανακάλυψε ότι οι τελευταίοι εξαπολύουν επιθέσεις στέλνοντας emails με ψεύτικες προσκλήσεις για το Google Plus, οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από φίλους.
Το Μεγάλο Ταξίδι Των Λέξεων
Το μακρύ ταξίδι για την γνώση ξεκινάει με ένα μικρό βήμα, και αυτό το βήμα είναι να αφαιρέσετε μια και καλή από το λεξικό σας την λέξη πιστεύω. Όπως και αρκετές ακόμη λέξεις, όπως, …προσπαθώ, …θα, …πρέπει, …ξέρω …ξέχασα, και άλλες που θα τις δούμε σε μια σειρά άρθρων. Ξεκινάμε με την λέξη Πιστεύω που είναι και η αγαπημένη λέξη των πολιτικών, των θρησκευτικών ταγών και των οικονομικοτεχνικών.
COICA η μαύρη λίστα του Internet
ΣΗΜΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ… ΣΗΜΕΡΑ… Τα μέλη του Κογκρέσου ετοιμάζονται να ψηφίσουν το τέλος του Internet όπως το ξέρουμε. Πριν μια εβδομάδα το Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) παρουσιάστηκε προς ψήφιση. Σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 20101, θα γίνει μια ακρόαση από το Judiciary Committee. Εάν ο κόσμος δεν αντιδράσει, εάν ΕΣΥ δεν αντιδράσεις,  θα βρεθούμε στην κατάσταση των Ιρανών και των Κινέζων, όπου μεγάλα κομμάτια του internet δεν θα είναι διαθέσιμα και σε μας ! Αυτά που θα είναι διαθέσιμα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενα και φυσικά κατευθυνόμενα και  προπαγανδιστικά, κάπως σαν τις εφημερίδες.
viral marketing, e-marketing
το viral marketing, που αποτελεί πλέον σύγχρονη πραγματικότητα, το βιώνουμε καθημερινά, ίσως το απολαμβάνουμε μερικές φορές, ίσως και να μας ενοχλεί, το σίγουρο, όμως, είναι ότι συμμετέχουμε στο “έγκλημα”! Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το viral marketing,τότε θα σας παραπέμψω στα γραφικά, αστεία, ιδιαίτερα ή σκανδαλώδη videos και φωτογραφίες που έχετε προωθήσει με το email σας ή κοινοποιήσει μέσω κάποιου social network. Aυτό είναι viral marketing, αυτός ήταν ο σκοπός που δημιουργήθηκε και αυτόν το στόχο εξυπηρετήσατε, την τάχιστη εξάπλωση του.

http://anoixti-matia.blogspot.com/2011/11/hho.html

http://miastala.com/s/archives/23766

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου